-->

Маркетинг

Многу статистики покажуваат дека маркетингот е битен и клучен фактор за успех во бизнисот. Со оглед дека интернетот од ден на ден се повеќе се распространува, и сериозно наметнувајќи се како неопходност во нашето секојдневие, и станува веќе достапен хоризонт на кого може да се поставуваат рекламни пораки. Токму затоа, тимот на Селотејп отстапува дел од просторот на својата страна за Ваше промовирање.

За подетални информации и резервации контактирајте не на: marketing@selotejp.com

 

Copyright © 2009 selotejp.com