-->

Објавен првиот видео оглас во магазин

Пред неколку недели пишувавме за намерата на месечникот Entertainment Weekly дека во следното печатено издание ќе објави видео реклама. Сега можете да видите како тоа навистина изгледа.

За прикажување на видеото во печатеното издание, Entertainment Weekly ја користи технологијата на компанијата Americhip, која овозможува околу 70 минути на видео и аудио репродукција.

BBC сними видео прилог во кој можете да видите дека не станува збор за ништо премногу гламурозно. Магазинот поради вградениот чип и звучници е прилично задебелен, а сето ова потсетува на божиќните честитки кои свират, што секако е негативна работа. За тоа сепак ќе треба да ги причекаме вестите од правиот електронски весник.                                                                                              [ 17-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com