-->

Борба со домати во Шпанија

Ова мора да e еден од најголемите фестивали за борба со домати во светот, милиони домати се фрлаат по улиците, на ѕидовите и на луѓето. Се прашуваме како ќе го исчистат цел тој неред. Помислете само на ужасниот мирис што ќе кружи околу градот во деновите што следат.


                                                                                              [ 30-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com