-->

Фотографија од моментот на тонење на “Илинден“

На интернет е објавена фотографија на која се гледа бродот “Илинден“ во моментот на потонувањето. Потонал точно во 10 часот и 33 минути.

(кликни на сликата за поголема)

                                                                                              [ 06-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com