-->

Panasonic плазма од 216 см

Компанијата Panasonic претстави плазма телевизор со дијагонала од 216 сантиметри (85 инчи), со врвни перформанси, но и непријатни цени.

TH-85PF12U, како што во Panasonic го нарекоа овој уред, поддржува HD резолуција од 1080 p и NeoPDP технологијата на компанијата која ветува врвен квалитет на слика, а сето тоа со прифатлива дебелина на екранот од само 9,9 сантиметри.

Доколку пак помисливте дека целиот уред ќе можете да го подигнете со една рака, заборавете на тоа: тежината е незгодни 117 килограми.

Ваков производ, јасно, спаѓа во категоријата "ако морате да прашате за цената, заборавете на него", но ако баш сакате, цената е околу 30.000 американски долари.

Може да ве утеши тоа што е сеуште 15.000 долари помалку од 103 инчниот модел од истата компанија.


                                                                                              [ 02-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com