-->

Станал татко на 12 години, а сега не знае каде му е синот

Шон денес има 23 години, и е во затвор. Ема во меѓувреме се премажила и со својот нов сопруг има уште деца. Тоа синот последен пат го видел пред 4 години.Најмладиот татко во Велика Британија не е 13 – годишниот Алфи, туку една година помалиот Шон Стујард. Тој на само 12 години го добил својот син Бен, со неговата 15 годишна сосетка Ема Вебстер. Кратко откако се родило детето, Шон на новинарите им изјавил дека Ема и Бен секој ден го испраќаат на автобус за на училиште, и го чекаат кога се враќа. Тој тогаш рекол дека одлично се снашол во улогата на татко. Тој денес има 23 години и е во затвор. Ема во меѓувреме се премажила и со својот нов сопруг има уште деца. Таа не сака ни да чуе за Шон. Тој заради грабеж отслужува затворска казна од 7 месеци. А своето дете го видел пред 4 години, пишува Daily Mail.

 

Copyright © 2009 selotejp.com