-->

Алко политичари

Кои се најголемите пијаници меѓу светските политичари? Да се разбереме, само затоа што некој од нив е претседател или премиер на држава од 50 или 150 милиони жители, не значи дека не е човек од крв и месо :) Еве еден од нив, Борис Николаевич Елцин кој речиси 9 години се наоѓаше на чело на Русија.

Додека го гледате клипов и се смешкате на "поднапиениот" со водка Елцин, не заборавајте дека човеков во секој момент имаше на располагање еден куп атомски боеви глави. Ѓаволот ја однесе шалата? Ма ајде, опуштено. Моментално во светов има само еден познат политичар-пијаница кој знае да зборува француски и не е ниту до колената на Елцин :)

 

Copyright © 2009 selotejp.com