-->

Круз станува руски агент

Откако во филмот "Valkyrie" облече нацистичка униформа, Том Круз е во преговори за улога на руски агент во трејлерот "The Matarese Circle", кој е базиран на романот на Р. Лудлум.

Том Круз е во завршна фаза од преговорите за улогата на Василиј Телењеков, смртниот непријател на американскиот шпиун Брендон Скофилд, кој би требало да го игра Дензел Вашингтон.

Режисерската палка во оваа адаптација на романот на Роберт Лудлум ја прифати канадскиот режисер Дејвид Кроненберг.

Веќе се претпоставува дека "The Matarese Circle" би можело да стане мегахит.

 

Copyright © 2009 selotejp.com