-->

Пародија за Надија - мајката на осморката

Во едно ТВ шоу во Америка, направиле пародија за мајката на осумте близанчиња, која јавноста на почетокот ја поддржа, но после многу информации кои ги објавија медиумите, сега ја сметаат за ментално нецелосна личност.

 

Copyright © 2009 selotejp.com