-->

Треба да си навистина голем уметник, за да успееш да го направиш ова ремек дело во paint.

Во реалното шоу Момент на вистината, една жена одговара на доста деликатни прашања со уште поизненадувачки одговари, но најделикатните прашања ги поставува незиното поранешно момче, на кое му дава одговор дека би се развела за да биде со него.

 

Copyright © 2009 selotejp.com