-->

Wasabi PZ310 ZINK

Џебниот принтер од компаниите Dell и ZINK се истакнува не само со компактноста и надворешниот изглед, туку и со цената.

Wasabi PZ310 ZINK е ултра-компактен принтер кој печати една фотографија со димензии 2х3 инчи во минута. Принтањето на фотографиите е возможно од било кој уред кој поддржува Bluetooth. Уредот има димензии од 12,2 х 7,1 х 2,3 см и е достапен во три бои - сина, црна и розева.

Цената на Wasabi PZ310 ZINK изнесува 99 долари.

 

Copyright © 2009 selotejp.com