-->

Масакр во Калифорнија

Маж извршил убиство и самоубиство во Санта Клара северна Калифорнија. Најпрви убиецот убил пет лица меѓу кои и три деца, па се самоубил пренесуваат светските агенции.

По убиството на лицата мажот се самоубил. Исто така во критична состојба се наоѓа едена жена кој е пренесена во болница.

Две од убиените деца се на возраст од четири и десет години, а третото кое починало во болница исто така е во млада годишна возраст.

Причините за убиството сеуште не се познати.

 

Copyright © 2009 selotejp.com