-->

Македонија и Бугарија ја засилуваат полициската и царинската соработка

Македонија и Бугарија ќе формираат заеднички контакт-центар за поинтензивна и поефикасна полициска и царинска соработка.

Договорот за тоа денеска во Скопје ќе го парафираат министрите за внатрешни работи на двете земји Гордана Јанкуловска и Михаил Миков.

 

Copyright © 2009 selotejp.com