-->

Kaнцелариски олимписки игри

Немаме ништо против паузите за доручек или ручек кои ги земаат вработените, додека ние чекаме да завршиме некоја работа. Но, барем нека го користат времето паметно, како и овие вработени во едно руско архтиектонско студио.

Милиони гледачи за недела дена, за руските архи-тетки кои се претставуваат со кореографија налик синхронизирано пливање, во нивните канцеларии.

 

Copyright © 2009 selotejp.com