-->

Видео: Садо-мазо Бритни


На концертот во Калифорнија поранешната поп принцеза Бритни Спирс настапи со превез на очите и со ’градник’ кој повеќе открива отколку што покрива. Изгледа дека Бритни ја надмина и пионерката на секси настапите Мадона.

Бритни на почетокот на турнејата привлекуваше внимание со вишокот сало, а сега повторно крева прашина. Важно е да е контроверзно, за да ја врати разочараната публика.


Со помош на акробати се спушти на сцената.

На концертот во Калифорнија Бритни, повторно разголена, во садо-мазо облека со војнички мотиви и камшик во рацете, настапи пред бројната публика покажувајќи дека е спремна со сите оружја (читај камшици) да се обиде да ја врати старата слава.


 

Copyright © 2009 selotejp.com