-->

Идиот на денот

Таман кога почна да не загрижува дефицитот на идиоти на интернет, налетавме на ова видео. Класика. Мотор и неконтролирани движења. Ова мора да е победникот за денес.

 

Copyright © 2009 selotejp.com