-->

Се жалел на бавен интернет, па му го покажал пенисот на работникот

Еден американец ќе биде по втор пат обвинет за покажување на своите гениталии во јавност.

Американецот Chris Philip Trikes (45) е обвинет заради покажување на гениталии на компјутерскиот експерт дошол да му ја поправи неговата бавна интернет конекција. Неименуваниот вработен на Compast го тужел пред судот во Ливингстоун, Мичиген. Trikes веќе добил десет дена социјална работа, условна казна и советување зарад покажување на гениталии во 1999 година. Овој пат, тој се жалел во компанијата заради спората интернет конекција, па од таму му испратиле експерт да го реши проблемот. Trikes му зборувал за порнографските страни кои ги поседува, и во еден момент му ги покажал гениталиите. Шокираниот работник се вратил дома, и веднаш го пријавил.

 

Copyright © 2009 selotejp.com