-->

Полицајци добиле отказ затоа што пијани се возеле по плоштад

Тројца полицајци во раните утрински часови пијани се возеле по московскиот црвен плоштад, па добиле отказ од работа.

Руската полиција отпуштила тројца полицајци затоа што пијани се возеле по московскиот црвен плоштад во раните утрински часови. Лекарскиот преглед покажал дека сите тројца полицајци биле пијани.

“Ја извалкаа честа и достоинството на полицијата.“- пишувало во соопштението. Токму заради консумирање на алкохол руските мажи имаат пократок животен век.

 

Copyright © 2009 selotejp.com