-->

Firefox 3.5 Beta достапен за симнување


Тимот на Firefox ја пушти во употреба првата Firefox бета верзија со ознака 3.5. Што вклучува? За почеток, тука е подобреното приватно сурфање и ултра брзиот TraceMonkey JavaScript пребарувач.

Но, на страна досадната политика на Firefox, последната бета верзија од овој круг e повеќе од 3.1. Приватниот начин нуди повеќе опции од било кој Chrome или Safari, geocaching и HTML 5 видео и аудио особини се големо освежување, барем на концепт, и undo опцијата која ќе ги врати затворените прозорци. Најважното, TraceMonkey го прави овој прелистувач многу побрз од 3.0, затоа вреди да го симнете.

Firefox 3.5 Beta можете да го симнете тука.

 

Copyright © 2009 selotejp.com