-->

Windows 8 доаѓа во 2011!

Сте се запрашале ли некогаш дали Windows 7 е последната верзија на Microsoft оперативниот систем? Сепак грешите, според она што го соопштува еден познат софтверски медиум.

Некои корисници се запрашуваат дали Windows 7 воопшто ќе има задоволителен ефект. Не и не. Windows нема да заврши се додека не излезе неговата последната верзија. Windows 8 е на план на Microsoft за некое време. Според блогот на Windows, Microsoft започнал да вработува луѓе специјално за Windows 8.
Ако Microsoft се држи до неговиот распоред за пуштање во употреба на Windows 7, Windows 8 ќе биде издаден околу 2011, ( краен рок 2012 ) . Иако е сепак рано да се шпекулира, какви особини ќе има новиот Windows, дефинитивно е во тек...

 

Copyright © 2009 selotejp.com