-->

Мала гимнастичарка еластична како гума

Има само четири години и веќе ’растура’ во гимнастика. Танцува во ритам, како возрасна. За четиригодишното девојче предвидуваат дека ќе биде како Тина Тарнер.

 

Copyright © 2009 selotejp.com