-->

Каролина Ардохаин

Каролина Ардохаин, исто така позната како Пампита, е 31-годишна ТВ водителка од Аргентина. Позната е по нејзината работа во рекламните кампањи на Honda, Coca-Cola, Wonderbra и Victoria's Secret.

 

Copyright © 2009 selotejp.com