-->

Улична уметност

Германската група урбани уметници Mentalgassi по улиците на Келн и Берлин ги оставаат своите необични трагови. Контејнери за стакло, кутии за фрлање отпад... се тоа го претвораат во лица. Видео! 

Copyright © 2009 selotejp.com