-->

Facebook @ SMS само со Vip

Facebook - Веќе го имаш на компјутер, сега и на твојот Вип телефон.

Facebook® е најголемата мрежа за дружење во светот која има над 200 милиони активни корисници, а во Македонија на фејсбук се активни околу 170 000 корисници.

Втори во Европа, а први и единствени во Македонија, Vip повторно им нуди повеќе на своите корисници со ексклузивната понуда и можност за комуникација преку мобилен телефон со светски напознатата мрежа за дружење Фејсбук ( Facebook®).

Сега корисниците на Vip преку својот мобилен телефон можат да бидат во контакт со своите Фејсбук ( Facebook®) пријатели преку SMS во секое време и секаде.

Со активирање на услугата Facebook® @ SMS и веднаш ќе ги добивате сите известувања – нови коментари, нови пораки или покани од својот Фејсбук (Facebook®) преку СМС порака.

Кога ќе сакате да го промените својот статус, да одговорите на коментар или слично тоа ќе може да го направите со испраќање на SMS преку својот Vip број.

Доколку сакате да поставите свои фотографии на Фејсбук ( Facebook®) истото повторно може да го направите преку својот Vip мобилен телефон испраќајќи MMS порака.

За да ја користите оваа услуга потребно е да имате Vip број, постпејд или припејд и да го регистрирате на својот личен Фејсбук профил во делот Settings/Account settings/mobile каде го внесувате својот Vip број.

 

Copyright © 2009 selotejp.com