-->

Девојче добило кондом во Happy Meal од McDonald's


Швајцарската полиција го истражува случајот во кој седумгодишно девојче во ресторан на McDonald’s во оброкот добро познат како Happy Meal пронашла кондом.

Полицијата во градот Fribourg известила дека се јавила мајката откако ќерката меѓу пржените компирчиња пронашла кондом. Истрагата е во тек. Полицијата се обидува да открие како кондомот се нашол во јадењето, а во тек е и анализата со која ќе се открие дали кондомот претставувал опасност за било чие здравје.

 

Copyright © 2009 selotejp.com