-->

Исус ве гледа

Пазете што правите! Бидејќи Исус ве гледа. Понекогаш се случуваат чудни работи. На пример тој може да се појави на капачето од мармалад. Но, тоа не е се. Исус им помага на лицата болни од неизлечливи болести.

isus-ve-gleda-01 by you.

Домаќинка од велшкото место Ystrad-Rhondd, Claire Allen, тоа утро како и секое друго, мирно го спремала својот 14 годишен син Џеми за на училиште, кога на капачето од теглата мармалад забележала нешто невообичаено. Го видела Неговиот лик!

Целосно се избезумила, вели нејзиниот сопруг Гарет, кој додава: 'Ме повика да донесам фотоапарат и да се сликаме со Исус! На почетокот ми беше смешно, а потоа сватив дека е стварно тој.'

Имено, Клерината мајка веќе подолго време боледува од рак, а таа тврди дека и е многу подобро откако го видела ликот на капачето од теглата мармалад.

'Теглата ја изедовме скоро цела, но капачето внимателно го чуваме во нашиот ормар. Имавме некои навистина тешки месеци позади нас, но сега веќе кога знаеме дека Исус не гледа ни е многу полесно', задоволно изјавила Клер.

 

Copyright © 2009 selotejp.com