-->

Пијаната Нина Мориќ ги покажала гаќичките

Како што ноќта одминувала, алкохолот започнал да го зема својот данок, а пијаната Нина Мориќ заборавила на должината на своето мини здолниште, па опуштено седнала и присутните ги почестила со прекрасни глетки.

Манекенката Нина Мориќ еднаш изјавила дека не излегува премногу, не пие алкохол, односно внимава на својата исхрана. Но кога ќе излезе, се прави 'камен'.

Едно такво лудо ноќно излегување се случило неодамна во еден ноќен клуб во Милано. Нина во друштво со својот драг Massima Baltimore пиела и играла цела ноќ.


Иако нејзиниот драг неодамна бил фатен во не така пријателска прегратка со една балерина, по бакнежите на Нина се чини дека се му е простено.

 

Copyright © 2009 selotejp.com