-->

Женски ММА борец загушува новинар

Chris 'Cyborg' Santos му покажува на новинарот дека жените ќе можат да го да задушат некого исто како и мажите. И ние само ќе се согласиме со неа.
 

Copyright © 2009 selotejp.com