-->

Станете вистински уметник со iArt апликацијата за iPhone

Изгледаат како слики од галерија но овие мали уметнички дела верувале или не се креирани на 3,5 инчен екран од iPhone.

Сликите се создадени со помош на апликацијата Ј2.99 наречена Brushes (четки) која станува глобален хит.


Апликацијата ги регистрира сите движења на прстот па подоцна можете да гледате како се формира уметност.

-Има најразлични опции –едноставно одбирам една и започнувам со сликање, вели Стив Аплин британски иселеник од Калифорнија. Според него тоа е како сликање со раце но без неред.

Несомнено оваа нова iArt станува актуелна низ целиот свет.

 

Copyright © 2009 selotejp.com