-->

49 портен USB Hub

Да, знаеме: два или три USB слота, колку што има просечен нетбук, а често и компјутерот, едноставно не е доволно. Корисниците поради тоа купуваат додатни USB хабови со неколку додатни порта, но ваков сеуште не сте виделе.

USB хаб на компанијата Cambrionix има ни повеќе ни помалку 49 USB слота. Пред да помислите дека станува збор за уште еден уред кој веројатно не работи ниту како што треба, ќе мора ва разочараме (или развеселиме) : тоа е уред наменет за професионалците, а таква му е и цената - 657 евра.

Што се однесува до додатните барања, овој USB хаб работи право од кутија, а мора да имате и квалитетно напојување со моќност од барем 500 W.


Сподели                                                                                                                 [ 24-07-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com