-->

Човек со неверојатна издржливост

Овој човек има истрпено 10 години болка и сеуште може да репродуцира. Да се надеваме дека неговото дете ќе биде попаметно и нема да тргне по неговите стапки.


[ 09-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com