-->

Денис Ричардс ги покажа градите

Денис Ричардс го слече горниот дел бикини на плажа во реалното шоу "It’s Complicated". Снимката е потполно нецензурирана, но она што може да се забележи после првото гледање на видеото е тоа дека целиот "инцидент" е наместен по сценарио.

Како поинаку да се објасни заминувањето на Денис Ричардс и уште четири не баш атрактивни бринети на скриена плажа, за да се сончаат во топлес, кога е со нив камерман и тон мајстор, а веројатно и цела војска на луѓе од продукцијата која се грижи за шминката и слично. Но, во ред е и ако е наместено може да се ужива во погледот на Ричардс.
Сподели                                                                                                                 [ 15-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com