-->

На сред торнадо

Шоуто наречено Stormchaser од страна на тимот на Discovery Channel најчесто лови невремиња без некои резултати, но понекогаш успеваат многу да му се доближат. Погледнете го ова неверојатно HD видео во кое е прикажана грубата сила на мајката природа.Сподели                                                                                                                 [ 23-07-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com