-->

Питон изеде мало пиле!

Пискавите звуци кои доаѓаат од малото пиле се прилично ужасни. Наречете го сурово, но тоа е едноставно природа, со мала помош од човекот.
Сподели                                                                                                                 [ 22-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com