-->

Парис Џексон: Ќе направам песна за мојот татко

Ќерката на покојниот Мајкл Џексон, Парис Џексон покажала неверојатна храброст кога изјавила дека сака да сними песна посветена исклучиво на нејзиниот татко.

Единаесетгодишната Парис ја инспирирале пејачите како Стиви Вондер за време на комеморацијата во чест на нејзиниот татко, во Стејплс центарот во Лос Анџелес.

Парис разговарала за оваа идеја со нејзината тетка Џенет, но се чека одлуката на дедото и бабата кои за сега не сакаат да зборуваат околу тоа. Според информациите кои се достапни, за сега нив им е важно да ја заштитат приватноста на Парис од странсите влијанија.


Сподели                                                                                                                 [ 10-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com