-->

Прикажан хибрид на човек и вонземјанин

Видеото е прикажано на конгресот на уфолозите во Невада, а на него се гледа како Уфолог на колегите им претставува застрашувачко суштество високо половина метар.

Уфологот на колегите им објаснува дека суштеството е фатено на непозната локација во Мексико,а било убиено откако цела ноќ било потопено во канта со вода.

"Откако беше фатено, суштеството се обиде да си ја одгриза раката за да побегне. Беше агресивно и гласно, па луѓето се исплашија од него. Одлучија да го потопат, во што на крајот и успеаа, а умре откако помина цела ноќ во канта".
"Бидејќи има ист број заби како човекот, а слични стапала и раце, се верува дека станува збор за хибрид на човек и вонземјанин создаден од човечка рака со намера за манипулација".

"Желбата на владите е да ги плаши луѓето со вонземјани, да измисли дека сме со нив во војна и дека не напаѓаат, па со помош на страв да го контролира човештвото" - вака ја пренесе Disclose.tv теоријата на заговор поставена на собирот на уфолозите.
Сподели                                                                                                                 [ 20-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com