-->

Пијан британец делел наследство

Еуфоричен и пијан Британец почнал да го дели своето наследство од 52.000 евра на аеродромот во Маљорка, на Балеарите, но веднаш бил уапсен од шпанската полиција.

Џејмс Б.Н. кој има 59 години само што допатувал од Манчестер на влезниот терминал почнал да дели пари. Полицијата уште веднаш го уапсила кога утврдила дека се однесува нерационално, од него се ширел и непријатен мирис а во него пронашла 50.000 евра во чекови и 2000 евра во паричникот.

Полицијата го контактирало британското министерство во Палма де Маљорка и, бидејчи утврдила дека се негови парите, му ги вратила назад. Шпанија е честа дестинација за британските туристи.


Сподели                                                                                                                 [ 09-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com