-->

Жешка сесија со мократа Keeley Hazell

Моделот Keeley Hazell не се забележуваше се додека не започна озбилно да се занимава со глума од пред неколку години. Но редакцијата на магазинот Ралф се сети дека можеби бикини фотографии би требало да ја освежат оваа Британка.

На секоја среќа, со влажен сунѓер во раката, оваа девојка само ја крева температурата, како што се гледа од приложеното. Како ли само можел Џо Кол од фудбалскиот клуб Челзи да крене рака на неа пред три години на една забава. Но да се потсетиме дека Hazell тогаш не сакаше од тоа да прави скандал, туку упорно негираше, иако имаше сведоци кои го тврдеа спротивното.


Сподели                                                                                                                 [ 11-07-2009 ]


 

Copyright © 2009 selotejp.com