-->

Ред Бул мото крос Лондон 2009

Ред Бул е број еден кога станува збор за организирање и спонзорирање на екстремни спортски настани. Овој пат ќе ги видите 12-те најдобри возачи на светот во Лондон.                                                                                              [ 25-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com