-->

Официјално: Мајкл Џексон е убиен!

По неофицијалните гласини, стигна и потврдата: судскиот вештак од Лос Анџелес официјално потврди дека Мајкл Џексон е убиен!

- Причина за смртта е акутно труење со пропофол. Го прогласивме начинот на кој Мајкл Џексон умре: убиство, изјави во Лос Анџелес судскиот вештак кој ја спроведе аутопсијата.

Во телото на Џексон е пронајдена смртоносна доза на многу силен лек за ублажување на болка, пропофол. Полицијата за сега најмногу се сомнева на д-р Конрад Мареј, личниот лекар на Џексон, но тој не беше осомничен и за време на испитувањата постојано тврдеше дека не сторил ништо лошо.

Освен пропофолот, во телото на Мајкл Џексон се пронајдени и лековите мидазолам, диазепам, лидокаин, лоразепам и ефедрин.


                                                                                              [ 29-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com