-->

Тепачка помеѓу кошаркарите на Мексико и Уругвај

Еден лош фаул и една убава, пријателска кошаркарска игра се претвора во кошаркарска тепачка.                                                                                              [ 28-08-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com