-->

50 години возел автомобил без возачка дозвола

Полицијата во Сиднеј застанала 67 годишен возач и утврдила дека нема дозвола, но тој им признал и дека веќе 50 години вози без положен возачки испит.

Сообраќајниците го застанале сосема случајно, затоа што не застанал на местото каде што тој морал тоа да го направи поради сообраќајниот знак.

Тој мора да се појави пред судот во октомври и да објасни зошто се возел без дозвола уште од времето кога Двајт Ајзенхауер бил претседател на САД.


                                                                                              [ 16-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com