-->

Брутално скршена нога за време на фудбалски натпревар

После толку јак удар по ногата, не верувам дека овој фудбалер некогаш повторно ќе заигра фудбал.                                                                                              [ 01-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com