-->

Почина Патрик Свејзи

Познатиот холивудски актер Патрик Свејзи почина на 57-годишна возраст како последица на заболувањето од рак на панкреасот, кој му беше дијагностициран во јануари 2008.

Свејзи, роден на 18. август 1952, ги подигна сите на нозе со Dirty Dancing, а ги расплака со улогата во Ghost. Омилен меѓу публиката, покрај актерската кариера беше познат и по неговата прва љубов, танцувањето како и по еден по малку симболичен излет во музиката, како композитор и изведувач.

Борбата со ракот, која за него не изгледаше невозможна за добивање после првичните подобрувања по хемотерапијата, се чини дека започна да ја губи засекогаш на 19. април оваа година кога неговите доктори го информираа дека метастазите на ракот се прошириле и врз неговиот црн дроб.

20 месеци после првичната дијагноза, најсекси мажот за 1991. година според People магазинот, во својот дом и во кругот на фамилијата, почина мирно на 14. септември 2009. година.


                                                                                              [ 15-09-2009 ]
5rqkbwpmj9 рече...

In the Nineteen Eighties within the U.K., machines embodying microprocessors became common. These used quantity of|numerous|a selection of} options to make sure the payout was controlled within the limits of the playing laws. The drums themselves had been 온라인카지노 pushed by stepper motors, controlled by the processor and with proximity sensors monitoring the place of the drums. A "look-up table" within the software permits the processor to know what symbols had been being displayed on the drums to the gambler. This allowed the system to manage the extent of payout by stopping the drums at positions it had decided.

 

Copyright © 2009 selotejp.com