-->

Мајмунски шегаџија

Ако сакате да се пошегувате со некој, најдобар начин тоа да го направите е кога тие најмалку очекуваат. И тоа е токму она што овој мајмун го прави!                                                                                              [ 17-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com