-->

Неверојатни вештини со трчање!

Постојат многу видеа со слободно трчање. Некои се лоши а некои се добри. Видеото што ќе го погледнете е дефинитивно едно од најдобрите. Старите, искусни дечки покажуваат како треба тоа да се направи.


                                                                                              [ 15-09-2009 ]

 

Copyright © 2009 selotejp.com