-->

Го убиле 12 часови секс


Младиот бизнисмен 28-годишниот Сергеј К. жител нa грaдoт Коломна недалеку од Москва, умрел на невообичаен начин.
Полн со снага и самоувереност се кладел дека без одмор може да има секс со две партнерки цели 12 часа.

Сергеј успеал во својот потфат и заработил нешто повеќе од 4000 евра, но после рекордот, потполно исцрпен, ни лекарите од итната помош не можеле да му помогнат. Умрел од слатка смрт.

Сергеј често повикувал две девојки со кои се гледал, а во текот на една вечера некој од нив дошол на идеја да ги испробаат силите во групен натпревар. Желни за авантура девојките се согласиле да се кладат со Сергеј дека тој не може да издржи води љубов со нив 12 часа.

“Само што влеговме во станот Сергеј испи неколку таблети вијагра, а пиеше и пиво, веруваше во народните поуки па јадеше само ореви“ изјавила подоцна во полицијата Алина к.

Сексуалниот маратон траел 12 часови, а девојките навистина му платиле на Сергеј. Него му се слошило во автомобилот.

Девојките веднаш повикале Итна помош, а помошта брзо стигнала. Сергеј во тие моменти бил свесен, но лекарската помош не му помогнала.

 

Copyright © 2009 selotejp.com