-->

Правосмукалка со Swarovski кристали

Компанијата Electrolux Floorcare ја претстави најскапата правосмукалка на светот -Crystal Ergoripado

Правосмукалката е украсена со 3.730 Swarovski кристали.Crystal Ergoripado правосмукалката ја дизајнирал полскиот моден дизајнер Лукаш Јемиол и ќе се продава по цена од рекордни 15.000 евра.
Во компанијата Electrolux истакнуваат дека ги контактирале луѓе од Гинис бидејќи веруваат дека ова е најскапата правосмукалка на светот.
Правосмукалката ќе се најде на изложбата Good Housekeeping Instituta u Londonu,на 17 март 2009 година.После ова останува да се види дали Crystal Ergoripado ќе се најди во комерцијална продажба и кој ќе е нејзиниот купувач.
Во секој случај од дамата која ќе ја добие оваа правосмукалка на поклон и понатаму ќе се очекува да ја исчисти куќата.И тоа со вакво задоволство..

 

Copyright © 2009 selotejp.com