-->

Хали Бери наскоро ќелава


За потребите на новиот филм, убавата Хали Бери прифати да ја избричи главата.

Станува збор за убавата романтична комедија 'Nappily Ever After' која започнува да се снима во 2010 година. За американскиот магазин Essence, Хали изјавила:

“Целосно ќе ја исечам косата. Да, знам! Но, за чудо повторно ќе израсне – се надевам.“ Една од причините поради што прифатила тоа да го направи е и нејзината 11 месечна ќерка Nahla, за малечката еден ден да биде уште погорда на нејзината кариера.

“Не би сакала мојата ќерка еден ден кога ќе ја разгледува мојата кариера да смета дека сум се продала. Сакам да и оставам нешто на што ќе биде навистина горда.“- додала Хали.

 

Copyright © 2009 selotejp.com