-->

Доживеала нервен слом затоа што задоцнила за на авион

Непозната и несудена патничка на аеродромот во Хонг Конг, не го прифатила баш најсмирено фактот дека задоцнила за својот лет. Персоналот на аеродромот се обидувал да ја смири, но после врескањето, жената паднала подот и го продолжила своето шоу. Секако, некој од страна сето ова културно го снимил, сепак, ова е Хонг Конг. 

Copyright © 2009 selotejp.com